Halloj, Kaichou-sama här!
Det var drygt ett år sedan jag hoppade in som medlem i BAMK; nånstans vid maj 2018. Sedan dess har flera saker hänt, storslagna som meme:iga memes.
Hoho, det här kommer att bli skoj att skriva; förvänta er inte ett seriöst inlägg dock 🙂

Första träff

Till att börja med så skulle jag och två andra polare gå och kolla på bio. Eftersom skolan slutade tidigt och filmen startade senare på kvällen, behövde vi någonstans att hänga tills dess. Då föreslog Resaren att vi skulle till Kristineberg. Både jag och Kårny hade inget emot det, så vi åkte dit utan vidare diskussion.

När vi väl var framme i stationen undrade jag, lite sent, var vi skulle; om det var hemma hos nån eller nåt speciellt café. De svarade inte… Jag höll på att kidnappad and it was live. I detta fall berodde det på min mörka röst. Det händer att frekvenserna når så djupa nivåer att bara varelser från andra dimensioner hör dessa. Så för min del det är helt förståeligt att vanliga människor inte hör vad jag säger ibland, även om jag frågade de två gånger om vår destination i detta fall.

Hur som helst fortsatte vi mot vad som kommer att visa sig vara Kansliet; klubblokalen för föreningar som BAMK. Den första personen som jag mötte vid ingången var AlextheFirst, dåvarande Ordförande och nuvarande Sekreterare. Jag blev bemött med ett ordentligt välkomnande och ett creep-smile. Jag kände mig kränkt, hotad och nedtryckt; det här var ett mordförsök! Speciellt när han sa ”Vi börjar bli fler och fler”; BAMK var just då en kult till en viss grad av komiska skäl; alltså var det vanligt med offer då Bamk-kun, vår maskot och herre, krävde det.

Efter min ”svåra prövning”, som egentligen inte var förrän i höst då jag fick göra den ”riktiga ritualen”, blev jag guidad genom klubbens olika rum och de medlemmar som var där. Just då fick jag veta att klubbsystem, lik den som finns i Japan, existerar här i Sverige! Eller, egentligen hade jag redan vetat det, just för att Kårny och Resaren hade pratat om lite kort om klubben tidigare. De frågade faktiskt just då, nån vecka sedan, om jag ville besöka, men jag hade ingen aning om att det skulle vara på bio dagen det skulle ske X) #miscommunication

Därefter skulle trion mot SF, som numera heter ”Filmstaden” vars logga består av ett ”F” på betyget.

Andra träff
(Om ni undrar så valde jag att använda ordet ”träff”, på underrubrikerna, med flit.)
Den här gången var jag mer beredd på att utöva min dominans. Jag gick bakom en ny person som jag inte hade stött på förut. Det var Jord-Osu. Något roligt jag gjorde var att använda min djupaste röst för att säga ”You have come to the wrong neighbourhood!”. Glömmer aldrig då Jord-Osu vände sig om i skräck och fasa; otroligt råttig ansiktsuttryck bevittnades.Sedan dess har jag matat honom med dank-memes och vi är i princip Shishou och Deshi.

Kårny hade tagit med sig sin Ps4 och alla närvarande hade kul. Efter några timmar sa han nånting till Resaren som som slog mig som märkligt: ”Det här borde vi fortsätta göra för att snabbt få igång gemenskapen i klubben!”
Så fem år av BAMKs existens tills denna slutsats nåddes… Kan nämna att BAMK inte anknöt inte sig till Sverok och fick låna en egen lokal förrän två år efter dess skapande. Men tre år av att inte exakt veta om hur man hanterar medlemmar i stort… Amagahd!
Alla hade roligt den dagen, så det är det som räknas; som nuvarande Ordförande förlåter jag alla tidigare styrelsemedlemmar för detta.

Jag, Kårny, Jord-Osu och Resaren kommer under samma sommar (2018) att vara en del av De Fyra Kejsarna i ett specifikt event. Mer om detta skriver jag vid ett annat tillfälle. Fast bara om jag orkar…

Tredje träff
Här blir det faktiskt lite märkligt. Jag kommer inte ihåg hur jag träffade FrusenGAS för första gången. Allt blir oskarp eller återgår till nån bild där han är i bakgrunden. Detta måste vara hans Stand-Power; vars krafter kan förvränga tid och rum, eller också manipulera alla människans kända sinnen. En hotfull kombination utan dess like!
Hur som helst så brukar vi slå sönder vandra i TV-spel. Hans sinnesmanipulation fungerar inte vid när kortspel är det som vi slåss med. Detta kan bero på att jag har mest erfarenhet med kortspel i klubben; därför klandrar jag inte honom ifall jag drar ett monsterkort gång på gång.

För i övrigt har han högre Jojo-nivå än mig. Det vill säga att han har kraften att spoila saker när som helst om jag inte läser ikapp till åtminstone Part 8. Därför måste jag vara beredd på att starta om årets existens om det så behövs; en av de högre krafterna som man besitter när ens egna titlar är högt värderade 😈

Tillbakaminnen
Innan jag går in på nästa träff så måste jag nämna hur begreppet ”meet-up” av någon anledning inte platsar in i föreningssammanhang, åtminstone här i BAMK i alla fall. Eller faktiskt så säger vi ”möten” när det är träff. Detta medförde till att jag, under tre veckor, misstog vanliga träffar med det som ordentligt kallas för styrelsemöte.

Kommer fortfarande ihåg då detta togs upp med Schmekt, vår vägledare av ”något slag”, och hur Resaren, Kårny och Jord-Osu blev förvånade över att de använt ”möten” felaktigt. Själv blev jag rätt så är jag fortfarande förvånad att de hade kört på ”möten” istället för ”träff”, under logiken ”meeting” från engelskan, i över tre år.

På vår Discord-server, säger vissa ”möten” istället för träff. Så länge alla är med på vad som menas ger jag det ett OK; tänker fortfarande tillbaks på den dan då vi faktiskt snackade om detta i styrelsen som en diskussionspunkt, två gånger; en gång innan jag gick med i styrelsen och en andra gång som Ordförande XD

Slutnot: Meet-up har en viss klang till sig och skulle passa bäst som det officiella ordet för ”träff”. Bland annat har FrusenGAS sagt vid en separat diskussion att styrelsen behövde mig när jag blev vald till Ordförande tidigare i år; mer om mina prestationer skrivs inte här eftersom jag går utanför rubrikens gränser; Teehee.

Så, det var i princip allt det jag ville få med de första tre veckorna hos BAMK. Jag vet inte exakt vilka som kommer att läsa detta inlägg. Men om du är ny och känner att idén med klubbförening låter roligt så får du gärna besöka nån gång. Vem vet, du kanske hittar nya upplevelser och saker att göra. Det behöver inte heller bara vara BAMK; finns flera andra föreningar som är inriktade på andra hobbys och intressen.

Några sista ord
Ni behöver inte heller kalla mig för Kaichou-Sama. Jag föredrar bara att använda olika alias för skojs skull; har flera andra titlar som passar bättre i vardagssammanhang. Tonikaku, Matane!

En reaktion på “Mina första besök hos BAMK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *